✰ young yoga ✰ zomerlessen ✰ amsterdam ✰
Jul
25
10:30 AM10:30

✰ young yoga ✰ zomerlessen ✰ amsterdam ✰

Young Yoga in een luxe yogastudio! Yoga is goed voor focus, innerlijke kracht en rust, slapen en nog veel meer! De lessen bestaan uit versterkende houdingen (uit Yang yoga), en het ontspannen en dieper rekken van de spieren (uit Yin yoga). We sluiten altijd af met een Shavasana waarbij ik bijzondere meditatiesprookjes voorlees en de yogi’s help om hun monkey minds te kalmeren. Helemaal zen lopen ze de les weer uit.

View Event →

✰ 12 mei moederdagspecial ✰ kinderyoga ✰ iedere zondag ✰ amsterdam ✰
May
12
11:00 AM11:00

✰ 12 mei moederdagspecial ✰ kinderyoga ✰ iedere zondag ✰ amsterdam ✰

Iedere zondag: Young Yoga in een luxe yogastudio! Yoga doet wonderen voor concentratie, slapen, kalmte en nog veel meer! De lessen bestaan uit versterkende houdingen (uit Yang yoga) en het ontspannen en dieper rekken van de spieren (uit Yin yoga). We sluiten altijd af met een shavasana waarbij ik bijzondere meditatiesprookjes voorlees en de yogi’s help om hun monkey minds te kalmeren.

View Event →
 ♫ 08 & 15 mei ♫ muziek & psyche ♫  POP UP workshop!
May
8
to May 15

♫ 08 & 15 mei ♫ muziek & psyche ♫ POP UP workshop!

Een bijzondere samenwerking met getalenteerd concertpianist Javier Rameix! In twee middagen (08 & 15 mei) krijgt een kleine groep kinderen de kans om op een speelse en creatieve manier op ontdekkingsreis te gaan, incl. creatief bezoek aan Muziekgebouw aan ‘t IJ! Leuke elementen uit muziek, psychologie en kinderyoga zorgen voor stimulatie op cultureel, muzikaal én sociaal-emotioneel vlak. (muzikale achtergrond is niet nodig!)

View Event →